top of page

Over ons

"Ramblin' Boots, momenteel de meest opvallende en succesvolle countryband van Europa, maakt furore met hun muziek.

De band, die begin 2018 werd opgericht, staat bekend om hun harmonieuze meerstemmige zang, geweldige pedal steel gitaarpartijen en indrukwekkende fiddle-licks, waarmee ze de essentie van countrymuziek vangen.
 

Zowel in Nederland als internationaal heeft Ramblin' Boots snel populariteit gewonnen. Hun talrijke optredens op radio en televisie leverden hen in het eerste jaar al twee belangrijke DCMA awards op: ‘Beste Nieuwe Countryband van 2018’ en ‘Beste Akoestische Band van 2018’. Een spectaculaire entree in de wereld van countrymuziek!
 

De band toert jaarlijks door Europa, hun passie voor countrymuziek verspreidend in landen als België, Duitsland, Denemarken, Polen, Noorwegen, Zweden en Litouwen, een droom die uitkomt voor alle bandleden.
 

Een hoogtepunt in 2019: een uitnodiging om in Amerika op te treden, inclusief shows in Myrtle Beach als voorprogramma van de Australische 'The Davisson Brothers' en natuurlijk optredens in het legendarische Nashville!


In 2020 zet de band een nieuwe mijlpaal met de release van hun eerste volledige album, bestaande uit louter originele nummers.
In 2023 brengt de band de eerste nieuwe single uit die naar verwachting zal leiden tot een nieuw album vol eigen countrysong!

 

Check ons Socials voor alle updates:
 

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page